Bestuur Inspire2Care

 

 

Mahwish Haider - voorziter

Van jongs af aan heeft Mahwish de ambitie gehad om mensen te helpen. Hieruit volgde uiteindelijk haar keuze om geneeskunde te studeren. Ook voor deze studie heeft zij niet stilgezeten en zich ingespannen in de thuiszorg en als figuurconsulente. Voor de start van de studie Geneeskunde aan de VU Amsterdam heeft zij korte tijd Biomedische wetenschappen gestudeerd. Tijdens deze studies is haar interesse in ontwikkelingshulp toe blijven nemen, wat uiteindelijk geleid heeft tot het opzetten van Inspire2Care samen met Lubna, Muddasser en Sabhat.

Mudasser Hameed- vice voorzitter

Muddassers interesses liggen zowel op organisatorisch en economisch, als op medisch vlak. Hij heeft enige tijd Biomedische Wetenschappen gestudeerd en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit succesvol afgerond.  Momenteel  volgt hij een studie Accounting and Control en is  werkzaam bij de organisatie KPMG als scriptant. Zijn brede kennis van zaken was een grote hulp bij het opzetten van de stichting Inspire2Care. 

Sabhat Akhtar- secretaris

Sabhat heeft eerst de bachelor psychologie afgerond en is daarna begonnen aan de studie geneeskunde aan de VU Amsterdam. Zij is meegegaan in het initiatief Inspire2Care met Mahwish, Lubna en Muddasser.

Jojanneke van Kooten- bestuurslid

Jojanneke studeert geneeskunde aan de VU Amsterdam. In 2014 heeft zij gesolliciteerd voor een plek als vrijwilliger in het project Challenge2Care Pakistan. De deelname aan dit project en de samenwerking met Team Inspire2Care is van beide kanten goed bevallen en heeft geleid tot een meer actieve rol als penningmeester van Inspire2Care. 

Lubna Haider- bestuurslid

Lubna heeft een passie voor het brengen van een glimlach op de gezichten van mensen en zet zich naast haar hobby als fotografe in voor verscheidene projecten zoals het onderwijzen van kinderenen het organiseren van evenementen. Momenteel volgt zij de opleiding mondzorgkunde aan de hogeschool van Amsterdam. Lubna heeft samen met Mahwish, Muddasser en Sabhat de stichting Inspire2Care opgericht.